Toerusting

In december staan de meeste activiteiten in het teken van het Kerstfeest. Alle activiteiten op een rijtje:

Donderdag 7 december: ”Workshop: “Spelen met beelden en woorden” 
De workshop wordt gegeven door Linda van den Abeelen
Een workshop om stil te staan bij wat er in je leeft, door middel van schrijven en het werken met beelden. Weinig praten over – dat doen we al zo veel – maar wel delen door voor te lezen uit eigen werk.
Om 19.30 uur in “De Doorslag

Woensdag 13 december: Kerstviering contactgroep 65+
Een middag met lezingen, gedichten, samenzang en een kerstverhaal. De middag wordt afgesloten met een broodmaaltijd.
Aanvang: 15.30 uur

Vrijdag 15 december: “Samen aan Tafel”
Zoals gebruikelijk is de tafel deze keer gedekt in kerstsfeer. U bent welkom vanaf half zes voor weer een gezellige ontmoeting en een heerlijk diner.

Zondag 17 december: "Zingen in de Advent" 
De commissie eredienst organiseert weer een zangmiddag in de kerk. Ook de zanggroep Cantare uit Renswoude zingt mee. De muzikale leiding is in handen van Wim Vochteloo, die regelmatig als gastorganist in onze zondagse diensten te horen is. Dit jaar zullen ook de oude, vertrouwde kerstliederen in het programma worden opgenomen.
Vanaf 15.00 uur in de kerk.

Eerste Kerstdag: “Samen met Kerst”
Onze missie is dat we een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn. Zo’n missie schept verplichtingen, zeker ook met Kerst en zeker ook buiten de reguliere kerstviering om. Vandaar ”samen met kerst’’. Aansluitend aan de 2e ochtenddienst op eerste kerstdag is er koffie in de bovenzaal, gevolgd door een gezellige lunch en middag. Omlijst door een kerstverhaal en muziek staat vooral de ontmoeting centraal..

Wij zien weer uit naar inspirerende momenten van toerusting en ontmoeting. 

Ruud Gerritsen
E-mail: 
Telefoon: 033-2770899