Predikant ds. Lyonne Verschoor-Schuijer

Mijn naam is Lyonne Verschoor-Schuijer. Sinds 17 maart 2024 ben ik verbonden aan De Achthoek. Voor die tijd was ik achtereenvolgens predikant in Oudenhoorn, Arnhem, Harderwijk en Oud-Beijerland. Mijn wortels liggen in Barendrecht (Smitshoek) en Rotterdam, waar ik naar het voortgezet onderwijs ging.

Ik ben predikant met beide benen in de samenleving. Wat gebeurt in de wereld gaat niet langs mij heen. Wat mensen bezighoudt, houdt ook mij bezig. Ik wil op een creatieve manier invulling geven aan de vieringen; met humor en lef, maar altijd zorgvuldig met de Bijbel het verhaal van God en mensen uitleggen en uitdragen. Daarbij maak ik creatief  gebruik van literatuur, kunst en muziek en van moderne media; alles om de boodschap van de Bijbel voor het voetlicht te brengen en mensen (opnieuw) te raken met de wijsheid daarvan.

Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters (1995, 1997). Naast mijn werk wandel ik met cockapoo Saar, ik speel dwarsfluit en ik vind Bijbel journaling leuk.

Er zijn veel manieren om contact te leggen. Aarzel niet om dat te doen. Ik ben bereikbaar via telefoon, WhatsApp, Messenger en mail. Vind je het bezwaarlijk om voor jezelf aan te geven dat je contact op prijs stelt, laat het dan weten via je contactpersoon.


De missie van De Achthoek

De Achthoek wil een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn, waar we elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer en waar we ons geloof willen verdiepen en vieren.

Levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap

Vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer

Verdiepen en vieren van ons geloof