Publicaties - hoe en wat?


Onder dit menu vindt je de meest recente publicaties, die worden uitgegeven door onze kerkgemeenschap zoals het maandelijkse informatieblad De Achterban, de wekelijkse Zondagsbrief en andere publicaties. Tevens wordt er van de oudere publicaties een archief bijgehouden.

Deze service is uitsluitend voor leden van De Achthoek. Om de publicaties te kunnen bekijken en/of downloaden, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

De reden dat niet alle publicaties openbaar zijn, heeft te maken met persoonlijke informatie die in deze publicaties is opgenomen en die alleen met leden van De Achthoek wordt gedeeld.

Je kunt toegang tot dit afgeschermde gedeelte krijgen door jezelf aan te melden. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toegangsverlening tot het afgeschermde gedeelte op onze website.

De procedure is als volgt:

  • Meld jezelf aan met je naam, gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, adres en woonplaats. De gebruikersnaam en het wachtwoord mag je zelf kiezen.
  • Het Kerkelijk Bureau zal vervolgens je verzoek tot toegang goedkeuren als je lid bent van onze kerkgemeenschap (dit kan soms even duren).
  • Je krijgt na goedkeuring een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres en kunt hierna gebruikmaken van je persoonlijke login.
  • Ben je geen lid van onze kerkgemeenschap, dan benaderen we je met aanvullende vragen.

Mocht het aanmelden niet lukken, neem contact op met de webmaster.


De missie van De Achthoek

De Achthoek wil een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn, waar we elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer en waar we ons geloof willen verdiepen en vieren.

Levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap

Vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer

Verdiepen en vieren van ons geloof