Publicaties

Onder dit menu vindt u de meest recente publicaties, die worden uitgegeven door onze kerkgemeenschap zoals het maandelijkse informatieblad “de Achterban”, de zondagsbrief en andere publicaties. Tevens wordt er van de oudere publicaties een archief bijgehouden.

Deze service is uitsluitend voor leden van De Achthoek. Om de publicaties te kunnen bekijken en/of downloaden heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

De reden dat niet alle publicaties openbaar zijn heeft te maken met persoonlijke informatie die in deze publicaties zijn opgenomen en die alleen met leden van De Achthoek worden gedeeld.

U kunt toegang tot dit afgeschermde gedeelte krijgen door uzelf aan te melden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toegangsverlening tot het afgeschermde gedeelte op onze website.

De procedure is als volgt:

 • Meld uzelf aan met uw naam, gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, adres en woonplaats. De gebruikersnaam en het wachtwoord mag u zelf kiezen.
 • Het kerkelijk bureau zal vervolgens uw verzoek tot toegang goedkeuren als u lid bent van onze kerkgemeenschap (dit kan soms even duren).
 • U krijgt na goedkeuring een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres en kunt hierna gebruikmaken van uw persoonlijke login.
 • Bent u geen lid van onze kerkgemeenschap dan kan het zijn dat we u benaderen met aanvullende vragen voordat we u toegang verlenen.
 • Mocht het aanmelden niet lukken neem contact op met de webmaster

  Vragen of hulp nodig?


  De missie van De Achthoek

  ‘De Achthoek’ wil een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn, waar we elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer en waar we ons geloof willen verdiepen en vieren’.

  Levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap

  Vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer

  Verdiepen en vieren van ons geloof