Voor even geen live kerkdiensten meer bijwonen.

Helaas hebben we moeten besluiten om tot nader order de kerkdienst enkel en alleen nog maar online te laten plaatsvinden. Dat betekent dat we geen bezoekers meer kunnen ontvangen vanaf heden. Dus ook helaas niet op de Eerste Kerstdag 25 december. Enkel op pastorale gronden (denk bijvoorbeeld aan familie die aanwezig wil zijn bij het uitspreken van een In Memoriam) kan een uitzondering gemaakt worden.

De belangrijkste oorzaak ligt in het aantal besmettingen in onze directe omgeving. Dit vraagt van ons extra zorg voor elkaar. Daarnaast willen wij hierin als kerk ook onze solidariteit tonen met onze medemens in een samenleving die op slot zit.

We hopen op uw begrip, want het is en blijft een moeilijke beslissing, die we met veel pijn in ons hart hebben genomen. Dus heeft u al een plekje gereserveerd voor de komende zondagen, dan moeten we dat helaas annuleren. We nodigen u van harte uit de diensten online met ons mee te beleven.

Zodra het weer verantwoord is, dan laten we u dit uiteraard weten.

Namens de Kerkenraad Sjoerd de Vries


De missie van De Achthoek

‘De Achthoek’ wil een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn, waar we elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer en waar we ons geloof willen verdiepen en vieren’.

Levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap

Vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer

Verdiepen en vieren van ons geloof

INLOGGEN