Samen aan Tafel

Eénmaal per maand, op de derde vrijdag van die maand, wordt door een enthousiast groepje vrijwilligers een maaltijd bereid en geserveerd in de bovenzaal van De Doorslag. De vrijwilligers hebben één ding met elkaar gemeen: ze kunnen goed en lekker koken. Dat is tot nu toe elke keer weer gebleken. Steeds wordt ook gezocht naar variëteit en verrassing in de gerechten. Nu is de maaltijd op zich geen doel, maar een aantrekkelijk middel om elkaar in alle rust te ontmoeten en zo samen de maaltijd te vieren. Deze activiteit is al jaren een vast onderdeel van de toerusting en vanaf oktober 2022 is de draad weer opgepakt, na drie jaar waarin dat i.v.m. Corona niet verantwoord was. In al die jaren is wel gebleken dat zowel het kookteam als de gasten aan tafel veel genoegen beleven aan dit samenzijn. Voor het drie-gangen-diner wordt een bijdrage gevraagd van € 10,00 per keer.
U kunt zich opgeven voor het hele seizoen (van oktober tot en met april) of voor zo maar een keertje.
De gasten worden iedere keer om 17.30 uur verwacht, waarna gestart wordt met een (klein) hapje en een drankje. In principe is iedereen welkom, maar omdat er een maximum geldt voor het aantal plaatsen aan tafel, kan het zijn dat mensen moeten worden teleurgesteld. U kunt zich opgeven bij de contactpersoon, Riet Gerritsen.

Contactpersoon: Riet Gerritsen


De missie van De Achthoek

‘De Achthoek’ wil een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn, waar we elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer en waar we ons geloof willen verdiepen en vieren’.

Levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap

Vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer

Verdiepen en vieren van ons geloof