Zaal huren


De zalen in de kerkgebouwen kunnen, voor zover niet in gebruik voor eigen activiteiten, worden gehuurd voor (kerkelijk gerelateerde) bijeenkomsten. Dat wil zeggen dat de doelstellingen van de huurder en het gebruik niet strijdig zijn met het karakter van het gebouw en de ruimten.

De kerkzaal van de Achtkanter (circa 350 zitplaatsen) heeft een prima akoestiek en is zeer geschikt voor concerten, het optreden van koren en het maken van cd-opname. De zaal kan ook worden gehuurd als trouwlocatie (zowel voor een burgerlijk als kerkelijk huwelijk)

Bij het reserveren van zaalruimte graag opgeven:

 • welke zaal je bij voorkeur wilt reserveren (indien beschikbaar)
 • voor welke tijdstippen je denkt aanwezig te zijn (van-tot)
 • voor hoeveel personen
 • cateringwensen

Stel je vraag.

Wij zorgen er voor dat je aanmelding op de juiste plek terecht komt.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA v3 van Google. Dit is een onzichtbaar spamfilter. Om te bepalen of de bezoeker een robot is of niet, worden er tracking cookies geplaatst. Google’s privacybeleid en servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.


  De missie van De Achthoek

  De Achthoek wil een levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap zijn, waar we elkaar ondersteunen in het vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer en waar we ons geloof willen verdiepen en vieren.

  Levende, open, gastvrije en liefdevolle gemeenschap

  Vinden, volgen en vertegenwoordigen van Jezus Christus, onze Heer

  Verdiepen en vieren van ons geloof